Kids vermaken zich bij Catharinahoeve opperbest

Wij zijn een écht familierestaurant! Aan vermaak voor kinderen dan ook geen gebrek. De kids beleven de grootste avonturen op onze grote en veelzijdige binnen- en buitenspeelplek, terwijl u op het terras of in de boerderij geniet van een drankje.

Kindermenu’s

De kleintjes kunnen lekker mee eten. Voor de kleinere trek hebben we kindergerechten en kinderpannenkoeken. De placemat op tafel heeft een kleurplaat op de achterkant, met een set kleurpotloodjes erbij kunnen de kinderen zich uitleven voordat het eten komt.

 

Bekijk kinderkaart

Grote speeltuin

Naast onze boerderij ligt een prachtige speeltuin. Vanaf het terras kunt u de kids in de gaten houden. De speeltuin is voor alle leeftijden leuk, en tevens één van de grootste op Texel. Met verschillende speel- en klimtoestellen is de speeltuin een ware traktatie voor kinderen.

Binnen speelplaats

Als het wat minder weer is kunnen de kinderen zich binnen ook goed vermaken. Op de bovenverdieping is een veilige speelplek gecreëerd. Met een klimparcours, schommelboei, en films vermaken de kinderen zich uitstekend.

Schoolreis

Onze nostalgische boerderij is een uitstekende stopplaats voor schoolreisjes en kinderpartijtjes. Na een heerlijke (kinder)maaltijd kunnen ze zich uitleven in de binnen- en buitenspeeltuin. Vanuit ons restaurant kunt u zo het bos inlopen voor een speurtocht of spel.