catharinahoeve-texel_pannenkoek-appelsap.jpg

Dinerbon 

Heeft u familie of vrienden die naar Texel op vakantie gaan of een leuk dagje er van maken? Geef ze dan alvast een voorproefje van het mooie eiland Texel en haar streekproducten. Geef onze dinerbon cadeau!

Wij versturen onze dinerbonnen ook per post met PostNL. Deze dinerbonnen, met een bedrag van uw keuze, versturen wij inclusief een mooie ansichtkaart van de Catharinahoeve, en een boekje over Echt Texelse Producten. Een leuke cadeaubon om te geven en te ontvangen!

Wij versturen onze dinerbonnen naar elk gewenst adres, zowel binnen als buiten Nederland. Ook kunt u als bijlage een 'persoonlijk bericht en afzender' toevoegen. De dinerbon online betalen en afhalen bij Catharinahoeve kan ook. Wanneer u een dinerbon online wil betalen en afhalen, mag u bij postadres 'afhalen' invullen.  

Betaling kan geschieden door middel van iDeal of via overschrijving. Onze gegevens ontvangt u in een bevestigingsmail. De dinerbonnen, betaald met iDeal, ontvangt u doorgaans binnen 4 werkdagen op het gewenste adres. Verzendingen buiten Nederland duren langer dan 4 dagen. Wij versturen onze dinerbonnen niet per e-mail.

* Onze dinerbonnen onbeperkt geldig!

Dinerbon bestellen?

Gebruik hiervoor onderstaand formulier.

Een geldige naam is verplicht
Een e-mailadres is verplicht
Een adres is verplicht