catharinahoeve-texel_restaurant-interieur.jpg

Kinderen & Catharinahoeve
Ons Boerderij Eethuis is een perfecte plek voor gezinnen met kinderen. Terwijl u op het terras of in de boerderij geniet van een drankje kunnen de kinderen lekker spelen. 

Kindermenu's
De kleintjes kunnen lekker mee eten. Voor de kleinere trek hebben we kindergerechten en kinderpannenkoeken. Bekijk de menukaart. De placemat op de tafel heeft een kleurplaat op de achterkant, met een set kleurpotloodjes erbij kunnen de kinderen zich uitleven voordat het eten komt. 

Grote speeltuin
Naast onze boerderij ligt een prachtige speeltuin. Vanaf het terras kunt u de kleintjes in de gaten houden. De speeltuin is voor alle leeftijden leuk, en tevens één van de grootste op Texel. Met verschillende speel- en klimtoestellen is de speeltuin een ware traktatie voor kinderen.

Binnen speelplaats
Als het wat minder weer is kunnen de kinderen zich binnen ook goed vermaken. Op de bovenverdieping is een veilige speelplek gecreëerd
. Met een klimparcours, schommelboei, en films vermaken de kinderen zich uitstekend. 

Regelmatig worden er kinderfeestjes gevierd in onze boerderij. Wilt u ook een passend aanbod? Neem dan contact op via onze mail info@catharinahoeve-texel.nl.