catharinahoeve-texel_terras-speeltoestel.jpg

Kinderen & Catharinahoeve
Ons Boerderij Eethuis is een perfecte plek voor gezinnen met kinderen. Terwijl u op het terras of in de boerderij geniet van een drankje kunnen de kinderen lekker spelen. 

Kindermenu's
De kleintjes kunnen lekker mee eten. Voor de kleinere trek hebben we kindergerechten en kinderpannenkoeken. Bekijk de menukaart. De placemat op de tafel heeft een kleurplaat op de achterkant, met een set kleurpotloodjes erbij kunnen de kinderen zich uitleven voordat het eten komt. 

Grote speeltuin
Naast onze boerderij ligt een prachtige speeltuin. Vanaf het terras kunt u de kleintjes in de gaten houden. De speeltuin is voor alle leeftijden leuk, en tevens één van de grootste op Texel. Met verschillende speel- en klimtoestellen is de speeltuin een ware traktatie voor kinderen.

Binnen speelplaats
Let op! Vanwege onderhoud is onze binnen speelplaats helaas gesloten.
Als het wat minder weer is kunnen de kinderen zich binnen ook goed vermaken. Op de bovenverdieping is een veilige speelplek
gecreëerd
. Met een klimparcours, schommelboei, en films vermaken de kinderen zich uitstekend. 

Schoolreis
Onze nostalgische boerderij is een uitstekende stopplaats voor schoolreisjes en kinderpartijtjes. Na een heerlijke (kinder)maaltijd kunnen ze zich uitleven in de binnen- en buitenspeeltuin. Vanuit ons restaurant kunt u zo het bos inlopen voor een speurtocht of spel.